SkinCeuticals Blemish + Age Toner – 200ml

37,00

Toner vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering en zuivert verstopte poriën. Dankzij de zuiverende oplossing met lipohydroxyzuur wordt vuil, overtollig talg verwijderd. Exfoliatie maakt verstopte poriën zichtbaar schoon en klein.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Blemish + Age Cleanser, Phloretin CF, Blemish + Age Defense, Mineral Radiance UV Defense SPF 50

Geschikt voor de vette en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
Breng tweemaal daags na gebruik van een reinigingsproduct een klein beetje aan op een watje en strijk licht over gezicht, hals en decolleté. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
Caproloyl salicylic acid (LHA), Glycolzuur, Salicylzuur

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.