SkinCeuticals Clarifying Clay Masque – 60g

60,00

Last van onzuiverheden/acné. Huidzuiverend en matterend gezichtsmasker, zuivert verstopte poriën en verwijdert overtollig talg.
Dit kleimasker combineert natuurlijke kleisoorten met een hydroxyzuren-complex, werkt exfoliërend en absorbeert en verwijdert alle onzuiverheden. Vermindert tevens de zichtbaarheid van poriën.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Blemish + Age Defense, Daily Moisture, Phloretin CF, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor de normale, vette en gecombineerde huid.

Gebruiksadvies
Breng Clarifying Clay Masque aan op een schoon gezicht. Laat het 10-15 minuten inwerken. (Dit masker wordt niet hard.) Spoelen met warm water en droogdeppen. Gebruik voor het beste resultaat één keer per week om ophoping van geëxfolieerde huid te verwijderen.
Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd de oog- en lipcontour. Scrubben niet nodig. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
5% Hydroxy zuurmengsel, bentoniet- en kaolienklei, aloë en kamille

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.