SkinCeuticals H.A. Intensifier – 30ml

97,00

Tegen huidveroudering. Serum dat behoud en aanmaak van hyaluronzuur in de huid ondersteunt en zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels vermindert. Verbetert tevens het herstel, de stevigheid en elasticiteit van de huid. De huid voelt zichtbaar voller en steviger en is direct langdurig gehydrateerd. Zeer geschikt rondom de ogen en lippen. Dit serum bevat de werkzame stoffen hyaluronzuur (HA), Proxylane™ en zwarte rijst extract.

Categorie: Label:

Beschrijving

Ideaal te combineren met C E Ferulic, AOX+ Eye Gel, A.G.E. Interrupter, Mineral Radiance UV Defense SPF 50 van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies
Breng 2 maal daags, 4 tot 6 druppels aan op gelaat, hals en decolleté. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen.

Ingrediënten
10% Proxylane™, 2.0% zoethoutwortelextract, 1.3% hyaluronzuur

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Extra informatie

Inhoud