SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF50 – 40 ml

45,00

SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF 50 hydrateert, verheldert en beschermt de huid. Deze gezichtsverzorging is voor dagelijks gebruik en voorkomt zonneschade en tekenen van huidveroudering, zoals rimpels en ouderdomsvlekken. De doffe huid licht weer op n krijgt weer een gelijkmatige huidteint dankzij de verhelderende werking.

SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF 50 is een vochtinbrengend, verzorgend breedspectrum zonbescherming. De gezichtsverzorging beschermt de huid tegen UVA/UVB-straling. Bovendien werkt de crème licht verhelderend. Pigmentatie als ouderdomsvlekjes worden minder zichtbaar en nieuwe krijgen geen kans.

Categorie: Label:

Beschrijving

Geschikt voor de normale, vette, gemengde en droge huid.

Gebruiksadvies
Breng de Advanced Brightening UV Defense SPF50 royaal aan vóór blootstelling aan de zon en herhaal dit regelmatig gedurende de dag om goed beschermd te blijven. Breng het product altijd opnieuw aan na het zwemmen en sporten.

De SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF 50 is enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaar dit product op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
1% Tranexaminezuur, 2% Niacinamide, 3% Avobenzone, 2% Octisalate , 2% Octocrylene , 4.2% Ethylhexyl Triazone, 0.75% Mica

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Extra informatie

Inhoud