SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector – 30ml

100,00

Last van pigmentatie. Deze pigment corrector pakt hardnekkige pigmentatie aan en remt de aanmaak van nieuwe vlekken. Middels een exfolierende werking krijgt de huid een effen teint met een stralend glad effect.

Samengesteld uit een exclusieve zeer effectieve cocktail van 1% hydroxyfenoxy propionzuur en 0,5% ellaginezuur. Advanced Pigment Corrector heeft een veelzijdige werking en geeft een beduidende vermindering in huidverkleuringen en verbetert de algehele huidconditie.

Categorie: Label:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Phloretin CF, Mineral Radiance UV Defense SPF 50, Retexturing Activator, Retinol 0.3 van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies
Een- of tweemaal daags 1 à 2 pompjes aanbrengen op een droog gezicht en op andere verkleurde huidzones. Voor het beste resultaat moet blootstelling aan de zon beperkt worden gedurende het gebruik van dit product. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
0,3% Salicylzuur, 1% Hydroxyfenoxy propionzuur, 0,5% Ellagine-zuur

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Huidtype

, , ,

Wat vind je van…