SkinCeuticals Brightening UV Defense SPF 30 – 30ml

37,00

Vochtinbrengend, breedspectrum zonbescherming. Vermindert pigmentatie en licht de doffe huid op. Breedspectrum zonbescherming (UVA/UVB). Corrigeert zichtbare pigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentatie.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Ideaal te combineren met Phloretin CF, Retexturing Activator, Hydrating B5, Discoloration Defense Serum van SkinCeuticals.

Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies
Aanbrengen vóór blootstelling aan de zon. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om goed beschermd te blijven, vooral na het zwemmen, bij transpireren en na afdrogen. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bewaren op een koele en donkere plaats.

Ingrediënten
HyperBright Complex, Mexoryl® SX, Mexoryl® XL, Tinosorb® S

SkinCeuticals – geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Extra informatie

Inhoud

Merk

SkinCeuticals

Om de gezondheid van de huid te behouden en te verbeteren, moet een effectief huidverzorgingsprogramma drie fundamentele elementen bevatten: PREVENT, PROTECT & CORRECT. De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op deze principes. Ontwikkeld om toekomstige schade te voorkomen, een gezonde huid te beschermen en eerdere schade te corrigeren, is SkinCeuticals toegewijd aan geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.