PCA SKIN behandeling bij Malika Skin

Een gezonde en mooie huid is mijn missie

Wat is een PCA behandeling?

We hebben het hier over een zogenaamde peeling. Deze huidvriendelijke en toch effectieve peelings zijn geschikt voor verschillende huidtypes, maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. Onze samenstelling bevat verschillende doeltreffende ingrediënten die helpen tegen acne, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, terwijl de huid er vol en gehydrateerd uit blijft zien. Deze samenstellingen bieden verschillende behandelingsmogelijkheden, de mildere voor zowel de gevoelige als donkere huidtypen.

Wie is PCA Skin?

PCA Skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen door middel van luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat behalen. De behandelingen en producten van PCA Skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey, de Vogue en verovert nu ook Nederland.

Behandeling bij Malika Skin vanaf 99,- euro (60 minuten)

pca-producten

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De behandeling duurt 60 of 90 minuten. De prijs is vanaf 99,00 euro!

Wil je nu meteen online een afspraak maken, klik hier

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken!: 013 505 5201 / 06-51075511