Manicure & Pedicure

Luxe spa ervaring voor handen en voeten in verschillende aangename geuren

De Manicure – Pedicure by OPI producten zijn geformuleerd met de beste natuurlijke extracten en etherische oliën. De scrubs en crèmes bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.

Manicure voor prachtige, uitziende handen

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Als je ze regelmatig verzorgt met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van je huid veel langer behouden. Je handen zien er langer stralend en fris uit.
Manicure kan tijdens een gezichtsbehandeling maar ook los te boeken

Omdat je voeten het allerbeste verdienen!

Je voeten maken elke dag heel wat mee en verdienen dus ook wat extra aandacht. De Pedicure by OPI producten bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.
De voetenlijn is op basis van natuurlijke extracten en etherische oliën.

Speciaal voor de dagelijkse verzorging van voeten

Met Feet by OPI los je de meest voorkomende voetproblemen op, op een makkelijke manier. De voetcrèmes zijn op basis van exclusieve botanische extracten en een vitamine complex, die er samen voor zorgen dat je voeten met een dagelijkse behandeling van eelt, kloven, blaren en geurtjes verlost worden.

Pedicure aanwezig:

Vrijdag van 9.00 tot 17.30

Zaterdag van 9.00 tot 14.00

 

 

Een behandeling op maat. Na een analyse wordt in overleg met de specialiste bepaald waar de huid behoefte aan heeft. Afhankelijk van huidtype en -conditie wordt er gekozen voor een doeltreffend behandeling. De behandeling duurt 60 minuten.

Malika skins divider

Wil je nu meteen online een afspraak maken, klik hier

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken!: 013 505 5201 / 06-51075511