Vita Viva – Green Detox

41,42

Wil je wel graag detoxen maar wil je niet de effecten van een sterke reinigingskuur. Dan gaat dit voedingssupplement je dagelijks helpen bij het ontgiften en afvoeren van afvalstoffen.
Green Detox bevat B6, kelp, kalium, appelazijn, spirulina, appelpectine, lecithine en bromelaïne.

Categorie: Productnummer: 092617946970 Label:

Beschrijving

Gebruik:
Aanbevolen dagelijkse aanvulling: 1 capsule 1 – 3 keer per dag bij een maaltijd.
Belangrijk om dagelijks voldoende water te drinken.

NB Het is belangrijk om de ingrediënten te onderzoeken en op de hoogte te zijn van eventuele allergieën of overgevoeligheid voordat het product gebruikt wordt. Een overzicht van de ingrediënten is te vinden op het tabblad Supplement Facts. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Het supplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde voeding. De inname van dit supplement mag de aanbevolen dosis niet overschrijden. Dit product is niet bedoeld voor zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en kinderen onder de 18 jaar.

Ingrediënten:
Hoeveelheid per supplement:
Vitamine B-6 (als pyridoxinihydrochloridum) 25 mg
Kaliumchloride 25 mg <1% Appelciderazijn (poeder) 350 mg* Spirulina 100 mg* Lecithine 100 mg* Kelp 100 mg* Appelpectine 25 mg * Bromelaïne (2500 GDU) 25 mg* *Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld (geen NRV)

Merk

Vita Viva

100% Natuurlijke vitamines en supplementen. Vitaviva zijn 100% natuurlijke gecertificeerde vitamines en supplementen die de tekorten in je lichaam aanvullen. Voor jong en oud. Of je nu een energietekort hebt, dof haar, je hormoonhuishouding in disbalans is, of als je toe bent aan een detox. De voedingssupplementen en vitamines van Vitaviva zijn ware health en beauty boosters. Shop hier je tekorten.